ACUMULADORS THERMOROSSI

THERMOCELL

Thermocell® és un innovador acumulador per estratificació, projectat i patentat per obtenir el màxim estalvi energètic. La seva instal·lació simplifica la gestió de les instal·lacions existents; es pot combinar amb generadors de pèl·let o llenya, calderes de gas o gasoil, xemeneies i termococinas. Thermocelll® augmenta les prestacions dels generadors connectats, amb la màxima seguretat i la garantia d’un correcte funcionament del sistema. Fàcilment integrable amb els sistemes de calefacció tradicionals de radiadors, també es pot connectar a una instal·lació d’última generació a baixa temperatura (per exemple, instal·lacions de pis). Revestiment extern de material termoformat ecològic i antirrayas; aïllament intern rígid de 75 mm de gruix. L’aïllament garanteix una dispersió mínima, ja que està escumat directament al voltant de l’acumulador. Disseny patentat. 

—–

ECO SKIN 2.0 – La segona generació 

  • La diferència sostenible 

L’aïllament tèrmic ECO SKIN 2.0 extraordinàriament exitós entra a la segona generació: Característiques d’aïllament millorades i optimització d’ajustament fi durant el funcionament. Hem fet d’una cosa bona, una cosa encara millor.

ECO SKIN 2.0 és un mètode d’aïllament tèrmic innovador pels acumuladors vitrificats i d’inèrcia que destaca de manera significativa sobre els aïllaments d’escuma suau disponibles al mercat. 

  • Augment de l’estalvi: fins a 3.500 € al total de la vida útil d’un acumulador de 1000 litres
  • Aïllament de sòl addicional
  • Millor situació de les connexions
  • Retenció impecable de les rosetes
  • Assentament de les tapes optimitzat

Fibra de billó – un nou material aïllant d’alta qualitat 

ECO SKIN 2.0 utilitza fibra de billó compacta de polièster, que té característiques excepcionals i s’utilitza en la indústria tèxtil, per exemple, per a la fabricació d’edredons.