Aerotermia

Solucions de climatització eficient

Segons la Directiva de la Unió Europea 2009/28/CE de l'abril del 2009, es contempla per primera vegada la energia aerotèrmica com a font d'energia renovable. Això es degut al gran rendiment energètic que produeixen les bombes de calor que hi ha actualment en el mercat. Aquest rendiment es valora segons un coeficient anomenat COP (coefficient of perfomance) o coeficient de rendiment, que defineix el rendiment de les bombes de calor mitjançant la relació entre l'energia obtinguda i la energia consumida.

Qualitat i garantia

BIOT Renovables és distribuïdor de Thermira

La ENERGIA AEROTÉRMICA consisteix en aprofitar la compressió-expansió d'un gas per tal d'escalfar o refredar l'aigua. És el que es coneix com a cicle termodinàmic.

L'energia renovable que aporta fins a un 75% d'energia gratuïta

Panell de control senzill i intuïtiu

Des del panell de control podrà regular i gestionar de forma precisa la temperatura desitjada en l’habitatge per a una màxima eficiència i confort, controlant tant la temperatura de consigna desitjada de calefacció a l’hivern o refrigeració a l’estiu, així com la temperatura de l’aigua de l’interacumulador d’ACS. Thermira incorpora diferents modes de funcionament i funcions que podrà seleccionar o programar per a un major rendiment, ajustant-se a les seves necessitats en cada moment.

DESCARREGA EL CATÀLEG AQUI

La línia Thermira incorpora novetats

Seguint la línia Thermira com a solució eficient, sostenible i energia renovable, Gabarrón incorpora dues noves línies de Aerotermia: Thermira Monobloc i Thermira Plus, amb millors rendiments i una més àmplia adaptació a les diferents instal·lacions.

La Aerotermia Thermira posseeix un rendiment excel·lent, fins i tot amb temperatures exteriors baixes, de -20ºC. S’ha convertit en una alternativa perfecta a altres sistemes de calefacció tradicionals menys eficients.

Les noves línies de Aerotermia Thermira compleixen els més recents estàndards d’Ecodisseny i marcatge CE, i posseeixen una excel·lent eficiència estacional amb una classificació energètica A ++.