Biocombustible

Qualitat de producte i servei proper de subministrament

Subministrem la gran majoria de biocombustibles que hi ha al mercat. El preu d'aquests, varia en funció de la qualitat i la distància de transport, de manera que per a qualsevol necessitat de subministrament no dubteu a sol·licitar el seu pressupost. Treballem amb productors locals afavorint així l'econòmica del territori.

Pèl·let

Subministrament de palets de Pèl·let a domicili.
Envia’ns el teu contacte per rebre les nostres ofertes.

El pèl·let està format per fusta triturada i compactada a través d'una granuladora. La duresa i compactació dels pellets és funció de moltes variables com poden ser la humitat, la qualitat de la fusta en origen, la presència de lignina que conté la fusta, espècie utilitzada, etc. Mai haurà de ser alterada amb coles o altres processos. Per això, la qualitat del pèl·let és un requisit indispensable per a una combustió adequada i un correcte funcionament de la caldera i/o estufa. Un dels principals problemes de les estufes és el fet de cremar pèl·let de baixa qualitat ja que aquest pot disminuir la vida útil de l'estufa i augmentar els costos de manteniment.

Estella forestal

Subministrament pneumàtic o a granel

Distingim entre estella forestal i l'estella de la indústria forestal. La primera procedeix de la neteja dels boscos, treballs silvícoles i explotacions forestals. Els processos d'obtenció d'aquesta estella es realitzen principalment en patis d'apilament o en zones properes al bosc. La segona, com el seu nom indica, procedeix del primer procés de transformació de la fusta (serradores, fusteries, reciclatges de fusta, etc). Sol ser estella lliure de fins (terres i matèria orgànica en descomposició), així com d'escorça, gràcies a un procés previ de pelat dels troncs.