Biomassa

Solucions de climatització eficient

La BIOMASSA com a font d'energia consisteix en l'aprofitament de combustibles no fòssils d'origen animal o vegetal que permeten transformar-se en energia tèrmica per produir electricitat o calor mitjançant, per exemple, la combustió. Per a tal, ja fa temps que tenim en el mercat calderes especialitzades en cremar biomassa.

Qualitat i garantia

Distribuïdors exclusius en Catalunya i Andorra

Thermorossi treballa amb èxit en el sector de la calefacció des de fa 50 anys i ara és una de les empreses europees més avançades en la producció d'estufes, termocuines i calderes.

BIOT Renovables és distribuïdor oficial de Thermorossi

Estufes de pèl·let

Bellavista

Estufa de pellet Bellavista Innovar vol dir simplificar una operació complexa. Confort és per millorar la qualitat de vida a la llar. La Seguretat és la cura del medi ambient i dels que utilitzen els nostres productes. El disseny és l’estudi de formes i solucions tecnològiques que anticipen als temps.

Ciao

El nou model d’estufa que mira cap al futur amb el seu disseny jove i modern, amb una zona d’abast de més de 60 metres quadrats.

Mood

Formes cuidades, acabats amb fort caràcter artístic i refinats colors monocroms fan del model Mood® una estufa de pellets canalitzada de disseny actual i contemporani, concebuda per a tots els entorns, des de l’habitació petita fins al gran loft. Thermorossi demostra contínuament la seva atenció a nous enfocaments, amb tècniques innovadores i un disseny únic que pot obrir nous segments de mercat.

Scuba

Estufa de pèl·let canalitzable que es pot inserir en una xemeneia existent gràcies a la seva reduïda alçada de menys de 68 cm. Es pot donar suport a terra amb l’ajuda del pedestal (opcional) convertint-se en un moble. L’accessori «Living» permet a l’usuari integrar Scuba amb un elegant banc (opcional) proveït de diversos compartiments ocults.

Slimquadro

El disseny únic i patentat per estalviar espai de gran èxit internacional està ara disponible en una versió de mida més reduïda. Equipat amb sistema de canalització multidireccional MULTI-WAY AIR SYSTEM, intercanviador de calor THERMOCORE® i neteja ordinària i extraordinària simplificades EASY CLEANING. Disponible en la versió de vidre de color uniforme o en els nous Moondecor, Sundecor i Ceràmica.
MÉS MODELS WWW.THERMOROSSI.IT

Calderes de pèl·let

Compact S13

Caldera de pellets amb disseny modern, perfecta per escalfar un ambient domèstic que proporciona la solució ideal. Es converteix en el nucli del sistema, fàcil d’integrar gràcies a les seves dimensions compactes.

Dorica

Estufa de pèl·lets amb línies fluides i refinades, que destaca a primera vista per la seva arquitectura elegant d’inspiració clàssica. Equipada amb la tecnologia de cremador motoritzat PELLETPOWER® (Versió Idra), intercanviador de calor THERMOCORE® i neteja ordinària i extraordinària simplificades EASY CLEANING. Disponible en versió Silent, Air, Idra i Plus.

Slimquadro Idra

La gamma Slimquadro® de disseny exclusiu, patentat i d’estalvi-d’espai amb èxit internacional, s’enriqueix en la versió Idra amb un nou model, encara més potent. Ideal per a la calefacció de la llar, es converteix en el centre de la instal·lació integrant-se fàcilment gràcies a les seves mesures compactes.
MÉS MODELS WWW.THERMOROSSI.IT

Estufes de llenya

820 OV

El 820 es converteix en el protagonista de casa: el revestiment de preuada ceràmica envolta un model ric en solucions tècniques capaç de distribuir l’aire calent fins i tot a 4 altres habitacions de manera uniforme, amb considerable estalvi energètic.

860 OV

Per als més exigents: la 860 OV està dotada de forn esmaltat amb possibilitat de canalitzar l’aire i escalfar així diversos espais. Aquest model és la millor conjugació de tradició i modernitat. Amb un simple clic al radiocomandament, es canalitza l’aire calent sense renunciar al plaer de degustar plats exquisits amb els sabors d’abans.

Ionica Timextend

Aquesta magnífica màquina de primer nivell és una de les autèntiques revolucions tecnològiques de la magnífica marca Thermorossi.
MÉS MODELS WWW.THERMOROSSI.IT

Cuina de llenya

Bosky 25

Bosky, després d’haver escalfat habitatges de milers de clients, avui es renova i s’actualitza estèticament conservant la seva fiabilitat i qualitat.

Bosky Country F30 Vintage

Bosky, després d’haver escalfat habitatges de milers de clients, avui es renova i s’actualitza estèticament conservant la seva fiabilitat i qualitat. El preciós revestiment en ceràmica de la cuina tèrmica BOSKY tanca un cor tecnològicament avançat, gràcies a la qualitat selecta dels materials i a les solucions tècniques.

Bosky F25

Bosky, després d’haver escalfat habitatges de milers de clients, avui es renova i s’actualitza estèticament conservant la seva fiabilitat i qualitat. El preciós revestiment en ceràmica de la cuina tèrmica BOSKY tanca un cor tecnològicament avançat, gràcies a la qualitat selecta dels materials i a les solucions tècniques.
MÉS MODELS WWW.THERMOROSSI.IT