Serveis

nostre coneixement al servei del client

A BIOT ens preocupem no només per tenir aliances amb els millors fabricants, apostant per la durabilitat i fiabilitat, sinó que ens esforcem per donar un servei de qualitat i especialitzat.

Instal·lacions

Distribuïdors exclusius a Catalunya i Andorra

Apliquem el nostre coneixement en funció dels requeriments de l'interessat. Oferim la integració de projectes en base a la nostra experiència, de manera que podem treballar seguint un patró diferent de possibilitats a petició dels nostres clients. Des de BIOT, ens agrada treballar amb instal·ladors locals per col·laborar amb ells, ja que representen una gran ajuda i no una competència en el sector.

Descobreix els nostres principals projectes Anar

Enginyeria Civil

Projectes executius i projectes d'eficiència energètica

Partint de la nostra formació tècnica, l'equip de BIOT ens hem involucrat amb les energies renovables, el medi ambient i l'eficiència energètica. Com a enginyers podem realitzar i legalitzar els projectes que duem a terme, així com les instal·lacions en què participem. Oferint així un servei complet als nostres clients i donant suport als nostres instal·ladors.

Descobreix els nostres principals projectes Anar

Enginyeria Forestal

Experts en l'entorn natural i en l’aprofitament energètic

Com Enginyers de Forests estem familiaritzats amb el terreny forestal. Davant de qualsevol explotació comptem amb l'experiència de professionals a l'hora de realitzar els treballs forestals. Com a productors d'estella forestal coneixem el producte de primera mà, formant part en la majoria dels casos, de tot el procés d'obtenció del producte. Des de les tasques de tallada fins a la distribució de l'estella, entenem tots els processos intermedis com a essencials per a l'obtenció d'un producte de qualitat.

Descobreix els nostres principals projectes Anar

Certificats energètics

Estudi i tramitació d'estudis legals

Segons el Reial Decret 235/2013, de 5 d'abril, a partir de l'1 de juny de 2013, llei que obliga a posar en disposició dels compradors i usuaris d'habitatges i edificis, un Certificat d'Eficiència Energètica. Aquest certificat, mitjançant una etiqueta característica, s'assigna a cada un dels edificis d'una fins a la G (mínima eficiència). Amb només una visita podem tramitar el certificat del vostre pis, botiga o local, per donar-li un valor afegit al vostre lloguer o venda de l'immoble.
L'equip de BIOT tramita el seu certificat.

Descobreix els nostres principals projectes Anar

Finançament i ajudes

Consultoria i assessoria per obtenció de beneficis

Som conscients dels sacrificis que la inversió d'una instal·lació comporta. Aspectes com l'accés al finançament o les ajudes subvencionades per l'administració, poden ser crucials a l'hora de prendre decisions importants en el mercat de les energies renovables. No només ens preocupem dels tràmits administratius en les ajudes referents a instal·lacions, sinó que també ens encarreguem de les ajudes a la gestió forestal sostenible de finques privades. Aquestes últimes poden aportar un valor afegit a la producció de biomassa a la propietat.

Descobreix els nostres principals projectes Anar