Solar fotovoltaica

Producció gràcies a la font d'energia solar

L'energia solar fotovoltaica és una font d'energia que produeix electricitat d'origen renovable, obtinguda directament a partir de la radiació solar.

Qualitat i garantia

BIOT Renovables dissenya i subministra instal·lacions d'energia fotovoltaica.

Subministrem solucions energètiques en fotovoltaica, en recàrrega de vehicles elèctrics i il·luminació LED basada en energia solar, aprofitant les constants innovacions d'aquest mercat.

Kits fotovoltaics

Els KITS FOTOVOLTAICS són els sistemes més senzills i econòmics, ja que només inclouen els panells solars, l’estructura, l’inversor i les proteccions elèctriques. Aquests KITS, ben dimensionats i segons les necessitats del client, es poden convertir més endavant en sistemes d’acumulació amb bateries.

Autoconsum amb bateries

Els sistemes d’autoconsum amb bateries poden ser aïllats o connectats a xarxa encara que tots ells incorporen, lògicament, l’ús de bateries per a l’acumulació de l’energia elèctrica produïda pels panells fotovoltaics. Aquests sistemes són més costosos que els anteriors, tot i que el nivell d’estalvi també és major, ja que ens permeten disposar d’energia elèctrica, acumulada anteriorment, quan ja no disposem de la font solar.

Recàrrega de vehicles elèctrics

Disposem d’equips per a la recàrrega de vehicles elèctrics, ja siguin de càrrega ràpida o lenta, exterior-interior i a nivell particular perquè la recàrrega del seu vehicle sigui el més adequada possible.

Iluminació solar autònoma

Treballem amb el fabricant pioner en aquests sistemes a nivell mundial. Amb més de 10 anys d’experiència en aquests sistemes, oferim garanties de fins a 5 anys de producte. Fem el disseny, estudi lumínic i de costos per determinar l’equip que millor s’ajusta al seu projecte. Aquests sistemes, ens permeten portar punts de llum on no n’hi ha, amb un cost d’instal·lació molt competitiu i evitant així, costos de canalització i manteniment en un futur.